Az újkáposztás burgonyakörethez meghámozzuk és kisebb darabokra vágjuk a burgonyát, majd sós vízben puhára főzzük. Közben a tisztított és vékony szeletekre vágott káposztát, a kétféle hagymát aprítsuk vékony csíkokra.
Serpenyőben langyosítsuk fel az olaj és vaj keverékét, melyen alacsony hőfokon megpároljuk a káposztát és a hagymát.
Sózzuk, borsozzuk, amennyiben szükséges a pároláshoz kevés vizet öntünk alá. Összekeverjük a tört burgonyával.
A rakott karajt felszeleteljük, és a burgonyás-káposztás körettel tálaljuk.
Megjegyzés
Tálalhatjuk a burgonyapürét káposzta ágyon is. A káposztát, mazsolával is készíthetjük, ekkor nem borsozzuk. Továbbá pirított-grillcsirke körete is lehet, töltött gyöngytyúkkal is finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.