A hagymát és a fokhagymát az olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a rozmaringot, citromot és a vizet. A pácot kihűtjük, majd egy zárható zacskóba tesszük a csirkecombokat , ráöntjük a pácot, és egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap a csirkecombokat leöblítjük, konyhai papírtörlővel leszárítjuk.
A cayenne-borsot, a pirospaprikát, a sót és a borsot elkeverjük a liszttel, két tányérba osztjuk, és a harmadikba beleöntjük a kefirt.
A csirkecombokat először a fűszeres lisztbe, aztán kefirbe, majd megint a lisztbe forgatjuk.
Egy serpenyőben olajat forrósítunk, és időnként megforgatva kb. 5-10 perc alatt elősütjük, majd sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk a combokat, és 180 fokra előmelegített sütőben, 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.