A majonézmártáshoz a fokhagymát megpucoljuk és összezúzzuk vagy nagyon apróra vágjuk.
A tojássárgáját kikeverjük 2 evőkanál citromlével, a sóval, a cukorral és egy kevés borssal. Teáskanalanként hozzáadjuk az olívaolajat, és habosra verjük. Végül hozzáadjuk a zúzott fokhagymát.
A halfilét megmossuk és megtöröljük, hosszában kettévágjuk, majd felszeleteljük, és a maradék citromlével meglocsoljuk.
A lisztet összekeverjük a sóval és egy kevés borssal. A tojást felverjük. A halat enyhén besózzuk, és a szokásos módon először lisztbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk.
Az olajat serpenyőben felforrósítjuk, és a panírozott halszeletek mindkét oldalát körülbelül 4 percig sütjük. A fokhagymás majonézzel tálaljuk. Burgonyapüré illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.