Egy kisebb tepsit sütőpapírral borítunk, a sütőt 175 fokra előmelegítjük.
Az olajat egy tálba öntjük. A fokhagymát átpréseljük, a sóval, a borssal és a köménnyel belekeverjük az olajba.
A burgonyát alaposan megtisztítjuk és éles késsel kb. 2 mm-enként beirdaljuk, ügyelve arra, hogy ne vágjuk át. Mindegyik burgonyával ugyanígy járunk el.
A bacont kisebb szeletekre vágjuk. A beirdalt krumplikat a bevagdosott részükkel felfelé elhelyezzük, és a bevagdosott részekben elhelyezzük a bacon szeleteket, majd kenőecsettel megkenjük mindegyiket a fűszeres olajjal, és megszórjuk rozmaringgal.
A tepsit behelyezzük a sütőbe, a hőmérsékletet 200 fokra növeljük és nagyjából 55-60 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.