A krumplit megtisztítjuk, megpucoljuk, vékony csíkokra vágjuk, majd forró olajban kisütjük. Ha kész, leitatjuk róla a felesleges zsiradékot, enyhén megsózzuk.
Egy kisebb tepsit vékonyan kikenünk a margarinnal, majd beletesszük a krumplit és összekeverjük az apróra vágott vöröshagymával. A tetejére szórjuk a felkockázott bacont, és jó vastagon megszórjuk a reszelt sajttal. Előmelegített, 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajt megolvad és a bacon pedig ropogósra sül.
Megjegyzés
Önmagában is nagyon finom, de kiváló köret lehet húsfélékhez is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.