A zsemlének picit levágunk az aljából, hogy egyenesen álljon. Ezután a zsemle tetejét levágjuk és kibelezzük (a beléből és az aljából prézli lesz). A kivájt zsemlét megkenjük mustárral kevert sajtkrémmel.
Apró kockára vágott vöröshagymát és zúzott fokhagymát teszünk az aljára. Erre apró kockára vágott tepertőt teszünk, majd kovászos uborkakarikák és kolbászkarikák következnek.
A tetejét megszórjuk reszelt sajttal, ráütjük a tojást és meghintjük fűszerpaprikával. Sütőben addig sütjük, mig a sajt meg nem olvas és aranybarna nem lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.