A darált húshoz hozzáadjuk a tojást, sóval és borssal ízesítjük, majd alaposan összedolgozzuk. A masszából kb. 2,5-3 centiméter nagyságú pogácsákat formázunk. A szezámmagot tányérba öntjük, és megforgatjuk benne a golyókat.
A lereszelt sajtot simára keverjük a vajjal, folpackra tesszük, henger alakúra tekerjük, majd a hűtőbe betesszük, és mindaddig ott hagyjuk, amíg meg nem dermed.
A grillserpenyőt olajjal kikenjük, átmelegítjük, és a húspogácsákat aranyszínűre sütjük benne. A megkeményedett vajat felszeleteljük. Egy-egy vajkarikát teszünk a kisült húspogácsákra, és zöld fűszerrel díszítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.