A húst 2-3 cm vastag szeletekre vágjuk, aztán sózzuk, borsozzuk. Egy lábasban felforrósítjuk a zsírt, átsütjük rajta a hússzeletek mindkét oldalát, majd közé rakjuk a hagymát nagyobb szeletekre vágva, és a fokhagymát is aprítva.
Miután összepirítottuk őket, egy kevés vizet öntünk alá, aztán lefedjük és pároljuk. Addig sütjük a húst, amíg megpuhul. Ha szükséges vizet is pótolhatunk alatta.
A zöldségeket pároló kosárban megpároljuk, a végén egy kis vajon átforgatjuk. Kiváló kímélő köret ez a sertésszelet mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.