A száraz hozzávalókat keverjük össze egy nagyobb tálban. A vajat olvasszuk meg, adjuk hozzá a tojást, és fakanállal dolgozzuk össze.
Adagonként dolgozzuk bele a zabpelyhes lisztet, és tegyük 30 percre a hűtőbe, hogy egy kicsit megdermedjen, és a zabpehely megduzzadhasson.
Formázzunk a masszából golyókat, és a tenyerünkkel lapítsuk le azokat. Helyezzük a kb. korongokat sütőpapírral bélelt tepsibe, egymástól kb. 2 cm távolságra, és mindegyikbe nyomjunk néhány csokidrazsét. Süssük a 170 fokos sütőben 12-14 percig, majd onnan kivéve hagyjuk a tepsiben kihűlni, mert nagyon törékeny!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.