A száraz tésztát sós vízben kifőzzük a tasakon lévő utasítás szerint. Félretesszük.
Elkészítjük a ragut. Olajon megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát, rátesszük a pirospaprikát, majd a darált sonkát. Fűszerezzük ízlés szerint. Fedő alatt puhára pároljuk.
Egy tepsit olajjal kikenünk, megszórjuk zsemlemorzsával. A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
A tojásokat a tejföllel, sóval, kevés őrölt borssal jól felverjük, majd hozzákeverjük a petrezselyemzöldet is. A kifőtt tésztára öntjük, összekeverjük.
A tészta felét a tepsi aljára szépen elterítjük, rátesszük a sonkás ragut, majd befedjük a maradék tésztával.
Reszelt sajttal megszórjuk, majd a forró sütőben 35-40 perc alatt aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.