A paradicsomot leturmixoljuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, a zsíron megdinszteljük, beletesszük a fokhagymát is, majd az összemixelt paradicsomot hozzáöntjük és kisebb fokozaton hagyjuk rotyogni.
A sonkát kisebb darabokra aprítjuk, (nem kell túl kicsire), majd ezt is a paradicsomalaphoz adjuk, sózzuk, (vegyük figyelembe, hogy mennyire sós a sonka) borsozzuk, beleszórjuk a fűszereket. Ha a paradicsom nagyon savanyú, akkor egy csipet cukrot, vagy pici édesítőt tehetünk bele. Lefedjük és készre pároljuk. (kb. 10 perc)
A tésztát a csomagoláson található előírás szerint enyhén sós, lobogó, forró vízben kifőzzük és leszűrjük. Egy tálba tesszük, ráöntjük a kész szószt, bőségesen megszórjuk reszelt sajttal, majd melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.