A zsúrkenyeret felvágjuk, a belsejét kiszedjük, és mindkét felét megkenjük wasabival.
A tojást megfőzzük, majd apró darabokra vágjuk, a sonkát felkockázzuk, az uborkát és a zöldségeket feldaraboljuk.
Egy tálban összekeverjük a kenyér apró darabokra tépett belsejét, a sonkát, a tojást, az uborkát és a zöldségeket. Megsózzuk, megborsozzuk, majd hozzáadjuk az olvasztott vajat, és alaposan összekeverjük. Végül megtöltjük a töltelékkel a kenyeret.
Fóliába csomagolva néhány óráig hűtőben pihentetjük.
Megjegyzés
A maradék húsvéti sonka és főtt tojás felhasználásával kitűnő tízórai, uzsonna is lehet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.