A húst megmossuk, majd felkockázzuk. A megtisztított krumplit, hagymát, répát és zellert szintén kockára vágjuk.
A húst megpirítjuk a felforrósított zsíron, kivesszük, majd a visszamaradt zsiradékon üvegesre sütjük a hagymát. Hozzáadjuk a krumplit, a répát és a zellert, szegfűborssal és a köménnyel ízesítjük, majd meghintjük cukorral.
Megsózzuk és felöntjük 2 dl sörrel és 1 csésze vízzel. Az egészet, lefedjük, és néhányszor megkeverve félpuhára főzzük.
A megmaradt sört a kenyérre locsoljuk, és hagyjuk, hogy kissé magába szívja a folyadékot. Hozzáadjuk a raguhoz, majd hozzáöntünk annyi vizet, amennyi ellepi. Puhára főzzük, forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.