A spenótot feldaraboljuk, majd a vajon megpároljuk a zúzott fokhagymával. Kissé hűlni hagyjuk, majd összekeverjük a túróval és a reszelt parmezánnal. Megsózzuk, megborsozzuk, és egy kanállal a megtisztított gombafejekbe töltjük.
Egy hőálló tepsibe sorakoztatjuk a gombákat, aláöntünk egy kevés vizet, és 190 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.
Közben sós, olívaolajas vízben al dentére főzzük a pennét. Majd leszűrjük, és hideg vízzel átöblítjük.
A diót száraz serpenyőben illatosra pirítjuk, majd durvára vágjuk. A főzőtejszínt összeforraljuk a sajtkrémmel, megsózzuk, megborsozzuk, majd összeforgatjuk a tésztával.
A sült, töltött gombafejeket a friss tejszínes tésztával tálaljuk, a tetejét megszórjuk a pirított dióval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.