A céklát megpucoljuk, majd apró lyukú reszelőn lereszeljük. A ledarált pulykamellet sóval és borssal ízesítjük, majd összekeverjük a reszelt céklával.Apró golyókat formázunk a masszából és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezve, a 220°C-ra előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 25 percig sütjük.
Eközben felszeleteljük az epret, a tökmagot száraz serpenyőben, néhány perc alatt megpirítjuk.
Ha megsültek a céklás golyók, összeállítjuk a salátát a salátakeverékből, a céklás pulykagolyókból, az eper szeletekből és a tökmagból.Kevés olívaolajjal meglocsolva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.