Félbevágjuk a tököt, a magjait kikanalazzuk, és 2 ek-nyit félreteszünk belőle. A tököt feldaraboljuk, és megsózzuk. Félbevágjuk a combokat, megsózzuk, megborsozzuk őket, majd 1 ek mézzel bevonjuk , és megszórjuk a kakukkfűvel.
A combokat sütőpapírral kibélelt tepsibe fektetjük. Melléjük szórjuk a tököt, megkenjük a maradék mézzel, és meghintjük a tökmaggal. Az egészet meglocsoljuk az olajjal, és 200 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük. Mellétesszük a paradicsomot, majd visszatoljuk a sütőbe további 20 percre.
A mártogatóshoz habosra keverjük a tejfölt a joghurttal és a mustárral. Hozzáadjuk a kaprot, és a forró sülttel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.