A kolbászokat kevés olívaolajon megsütjük, illetve megpirítjuk egy serpenyőben. Hozzáadjuk a gerezdekre vágott hagymát, a meghámozott, felkockázott sütőtököt, a mustárt, zsályát és a vékonyra szeletelt burgonyát. Felöntjük az alaplével, majd lefedve addig főzzük, amíg a sütőtök megpuhul (kb. 30 perc).
Az összes hozzávalót tányérra szedjük, majd a serpenyőben lévő zsiradékban 5 perc alatt megfőzzük a nudlit. Tálalhatjuk még burgonyapürével is. Zsályalevéllel díszítve kínáljuk.
Megjegyzés
A sűrű, zsírosabb léhez jobban illik a nudli, mert jobban felszívja a szaftot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.