A padlizsánt megmossuk, a végeit levágjuk, a sötétbarna magjait eltávolítjuk, majd héjastul felkockázzuk. A kelkáposztát alaposan átmossuk, majd kb. 1 cm-es csíkokra vágjuk. A lila hagymát megpucoljuk, felkarikázzuk. A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk.
A zöldségeket egy tepsibe tesszük, a lenmagot és a kölest szétterítjük rajta, megsózzuk, megfűszerezzük, és egy kevés olajjal és vízzel felöntjük.
Sütőben alufóliával letakarva magas, majd közepes hőfokon sütjük kb. 30 percig. Paradicsommal, uborkával és olívabogyóval tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.