2 evőkanál olívaolajjal összeforgatjuk a megtisztított, finomra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát, a negyedelt paradicsomot, a félbevágott koktélparadicsomot. Sózzuk és borsozzuk, majd 220 fokos sütőben 30 percig sütjük.
A kenyeret falatnyi darabokra tépkedjük, a megmaradt olívaolajjal meglocsoljuk, majd a forró sütőbe, a paradicsomos keverék alá toljuk 15 percre.
A paradicsomot turmixkehelybe töltjük, és simára dolgozzuk. 3 dl forrásban lévő vizet és a bazsalikom kétharmadát hozzáadjuk. Lábasba tesszük, és átmelegítjük.
A ropogós kenyérdarabkákat csészékben vagy tányérokban elosztjuk, és a forró levest rámerjük. A maradék bazsalikommal meghintjük, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.