Egy nagyobb serpenyő szélén elrendezzük a félbevágott koktélparadicsomokat, a spenótot, a vékonyra szeletelt hagymát és fokhagymát, a bazsalikom felét és a felkarikázott csilit. A spegettit az edény közepére helyezzük, meglocsoljuk az olívaolajjal és felöntjük vízzel.
Közepes hőmérsékleten, forráspontig melegítjük, majd óvatosan kevergetni kezdjük, és kb. 9 perc alatt, folyamatos kevergetés mellett, hagyjuk elpárologni a főzőlevet. Sűrű, krémes szószt kell kapnunk.
Az edényt levesszük a tűzről, beletesszük a sajtot és a maradék, felaprított bazsalikomot. Alaposan összekeverjük, sóval és frissen őrölt borssal ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.