A darált kekszet összekeverjük az olvasztott vajjal, és egy 24 cm-es tortaforma aljába egyenletesen belenyomkodjuk.
A túrót villával széttörjük, a habtejszínt kemény habbá verjük a porcukorral. Belekeverjük a citrom lereszelt héját, majd beleforgatjuk a felvert habot.
Egy kisebb edénybe öntjük a citrom levét és a zselatint, majd jól összekeverjük, meglangyosítjuk, és még melegen a túrós masszába keverjük. A masszát ráöntjük a darált kekszre, és egyenletesen elsimítjuk, majd egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
Másnap a megmosott gyümölcsökkel díszítjük a tetejét, majd elkészítjük a tortazselét a csomagon található utasítás szerint, és a torta tetejére öntjük. Teljes dermedésig a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.