A sütés nélküli sajttorta elkészítéséhez a kétféle kekszet finomra összeaprítjuk. A vajat felolvasztjuk, majd az aprított kekszhez öntjük és jól összedolgozzuk.
A tortaforma alját kibéleljük sütőpapírral, majd beleöntjük a kekszes masszát, és tenyérrel jól ellapogatjuk, majd a hűtőbe tesszük pihentetni.
A mascarponét a porcukorral, a vaníliás cukorral és a citrom kifacsart levével habosra keverjük. A cukrozott habtejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan az előzőleg jól kikevert krémhez keverjük.
A hűtőből kivesszük a tortaalapot és a tetejére kanalazzuk a krémet, majd visszatesszük a hűtőbe 1 éjszakára, hogy megdermedjen a hab. A tetejét gyümölccsel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.