Az élesztőt felfuttatjuk 1 teáskanál cukorral, 1 evőkanál liszttel és kevés langyos tejjel. A megmaradt lisztet összekeverjük a cukrral és egy csipet sóval. Hozzáadjuk a tojásokat, a felfuttatott élesztőt, a felolvasztott vajat és a megmaradt tejet. Az egészet alaposan összedolgozzuk, majd megkelesztjük.
A tésztát két részre osztjuk, mindkettőt kinyútjuk körlappá, majd sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és bevonjuk a lekvárral. Meghintjük a fahéjjal, és 15 percig kelesztjük.
A morzsához összeforgatjuk a lisztet a porcukorral és a vajjal. A morzsás keveréket elosztjuk a lekváros tésztalapokon, és mindkettőt 180 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.