Egy nagy serpenyőben felhevítjük az olajat, és üvegesre pároljuk rajta a meghámozott, finomra vágott hagymát. Megforgatjuk rajta a megmosott, lehártyázott, felkockázott májat, azután meghintjük 1-1 csipet őrölt majoránnával és borssal, majd teljesen átsütjük. Ügyelünk rá, hogy a hús közepe se maradjon véres. Végül lehúzzuk a tűzről, megsózzuk, és hagyjuk langyosra hűlni.
Botmixerrel krémesre törjük a májat a puha vajjal. A rizst kétszeres mennyiségű, enyhén sós vízben puhára főzzük, majd a tűzről levéve hagyjuk langyosra hűlni. Végül a májkrémhez keverjük.
A lecsepegtetett szőlőleveleket deszkára terítjük a fényes oldalukkal lefelé, a közepükre 1-1 ek-nyi rizses májkrémet halmozunk, azután alulról kezdve feltekerjük őket úgy, hogy az oldalaikat behajtogatjuk középre. A tekercseket párolóedénybe rakjuk, és 20 perc alatt készre gőzöljük.
A meghámozott, kimagozott, felszeletelt almát és a félbeszelt, kimagozott szőlőszemeket puhára pároljuk a citromlével. Ezt tálaljuk a tekercsek mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.