A kecskesajtot összekeverjük a kakukkfű lecsipkedett leveleivel és egy kevés borssal. A tésztarétegeket megkenjük az olvasztott vaj egy részével. A lapokat félbevágjuk, majd mindre halmozunk a töltelékből. Ráteszünk 3-3 szem szőlőt.
Háromszög alakúra hajtogatjuk a töltött tésztalapokat, majd mindet sütőpapírral bélelt tepsibe helyezünk. A párnácskákat a megmaradt vajjal átkenjük, majd meghintjük a szezámmaggal.
A töltött tésztákat 200 fokra előmelegített sütőben 20–25 percig sütjük. Langyosan, néhány levél friss salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.