- A húst és a zöldségeket megmossuk és szárazra töröljük. A megpucolt krumplit és a retket feldaraboljuk, a lilahagymát felnegyedeljük, és szirmaira bontjuk. A spárgát három felé, a citromot cikkelyekre vágjuk. A kapribogyót és a mandulát durvára, a petrezselymet és a fokhagymát apróra vágjuk. A parmezánt lereszeljük.
- Egy serpenyőben felhevítünk egy kevés olívaolajat. Közepes lángon sütjük a krumplikat 5-6 percig, megsózzuk, megborsozzuk, majd hozzáadjuk a retket, és további 2-3 percig sütjük.
- Amíg a zöldségek pirulnak, egy tálban összekeverjük a fokhagymát, a kapribogyót, a parmezán 2/3 részét, a petrezselymet, és 5-6 evőkanál olívaolajat. Megsózzuk, megborsozzuk, és jól összeforgatjuk.
- A retekhez és a krumplihoz hozzáadjuk a spárgát, a hagymát, a fokhagymát és egy kevés vizet, majd nagy lángon, gyakran rázogatva 5-6 percig főzzük. Ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk. Amikor elkészült, félretesszük, és melegen tartjuk.
- Egy serpenyőben egy kevés olívaolajat hevítünk. A szűzérméket megsózzuk és megborsozzuk, majd közepes lángon sütjük, oldalanként kb. 3-3 percig.
- A grillzöldségből a tányérra halmozunk, és erre rakjuk a húsokat. A mártásból a tetejére kanalazunk, és megszórjuk a maradék parmezánnal.
RENDELD HÁZHOZ AZ ELŐKÉSZÍTETT ALAPANYAGOKAT, ÉS FŐZZ AKÁR EGY SÉF! >>>
(A recept alapanyagai már nem biztos hogy rendelhetőek, az aktuális recepteket megtalálod a chefbag.hu oldalon!)