A krumplikat megpucoljuk, feldaraboljuk és sós vízben megfőzzük. Míg fő a krumpli, a hagymákat apróra daraboljuk, az olajon megfuttatjuk,majd a csíkokra vágott csirkemájat megpirítjuk rajta,majd befűszerezzük,sózni nem kell.
A borsót roppanósra pároljuk kevés vízben, majd leszűrjük, hozzáöntjük a tejszínt, megszórjuk a tárkonnyal, és alaposan elkeverjük.
A csirkemájra ráöntjük a tejszínes keveréket, majd egy tűzálló tál aljába rakjuk. A főtt krumplit leszűrjük, összetörjük, majd a vajjal sóval és annyi tejjel habosra keverjük hogy sűrű krumplipürét kapjunk.
A krumplipürét ráhalmozzuk a csirkemáj tetejére és előmelegített sütőben 170-180 fokon kb 30 percig sütjük. Melegen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.