A csirkemájat megmossuk, majd lecsepegtetjük a vizet róla. Meghintjük zöld csomborral (borsikafűvel).
Konyhai papírtörlőn leitatjuk róla a felesleges folyadékot. Egy serpenyőben felolvasztjuk a kókuszzsírt, majd rátesszük a májat. Oldalanként 1-2 percig pirítjuk, majd hozzá adjuk a koktél paradicsomot, a paprikát, a zöld hagymaszárat, 3 felaprított medvehagyma levelet, amit elegendő rátépkedni.
Felöntjük a forró húsleves alaplé felével, befedjük, majd amikor elpárolódik a folyadék hozzáadjuk a leves másik felét.
Összesen csak 3-4 percig pároljuk, hogy ne száradjon ki a máj. Meghintjük a végén frissen aprított medvehagyma levéllel.
Megjegyzés
Pillanatok alatt elkészíthető, egy szelet kenyérrel finom vacsora lehet. Főzelék, vagy rizs mellé is kínálhatjuk . Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.