A bulgurt egy közepes lábasban felöntjük a kókusztejjel és a vízzel. Hozzáadjuk a vaníliaaromát, a xilitet és a kókuszzsírt. Folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, amíg felforr.
Ezután közepes vagy kis lángon továnni 15-20 percig főzzük, közben folyamatosan kevergetjük tovább, addig, amíg már majdnem az összes tejet felszívja a bulgur, de még kicsit krémes. Ekkor elzárjuk a tüzet, és fedő alatt 10 percig hagyjuk állni.
A kakaós öntethez vízgőz felett összemelegítjük a kakaóport a xilittel, a vízzel és a kókuszzsírral. Amikor kellően folyós, a tálkákba szedett tejberizsre locsoljuk.
Megjegyzés
Házi kókusztejből készült tejbebulgur, paleo kakaóöntettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.