A vajat a porcukorral és a vaníliás cukorral kihabosítjuk, majd egyenként hozzáadjuk az egész tojásokat. Elkeverünk benne 2-3 kanál tejfölt, majd a sütőporos, szódabikarbónás liszttel kikeverjük, és beledolgozzuk a kimagozott meggyet is.
Egy kisebb, kivajazott tortaforma aljára, kör alakra vágott sütőpapírt teszünk, és a masszát beletöltjük. Előmelegített sütőben, 170 fokon 45 percig sütjük. Ha kihűlt porcukorral tálaljuk.
Megjegyzés
Én cukormázat öntöttem a tetejére, amely házilag készített fondant hígításával készült, de porcukorral meghintve is jó.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.