A palacsintatészta hozzávalóit alaposan kikeverjük, majd felforrósított serpenyőben egyenként kisütjük a palacsintákat a szokásos módon.
A diót elkeverjük a porcukorral, a tejszínnel, a rummal és a kockára vágott ananásszal, és lassú tűzön, állandó keverés mellett felfőzzük. A kisütött palacsintákat megtöltjük a töltelékkel, és háromszög alakúra hajtjuk.
A tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A tojássárgákat kikeverjük 0,5 dl tejjel, ízlés szerint cukorral, a vaníliás cukorral és a pudingporral. Folyamatos keverés kmellett hozzáöntjük a maradék forró tejhez, és habverővel addig keverjük, amíg besűrűsödik. A tűzről levéve belekeverjük a kemény habbá vert tojáshabot. A palacsinták tetejére öntve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.