A megmosott és szárazra törölt csirkecombokat kifilézzük és eltávolítjuk a bőrét.
A lisztet elkeverjük a sóval és a borssal, majd megforgatjuk benne a kifilézett csirkecombokat. Ezután felhevített zsiradékban aranybarnára sütjük a húst.
Ha megpirult, kiszedjük a serpenyőből és a megmaradt zsiradékban megpirítjuk az újhagymát. Hozzáadjuk a snidlinget és a petrezselyemzöldet is, megdinszteljük, majd beletesszük az áttört fokhagymát. Átforgatjuk, (vigyázva, hogy ne égjen meg a fokhagyma, mert akkor megkeseredik) felöntjük a tejszínnel, hozzáadjuk a mustárokat és felforraljuk, majd ha már elkezd sűrűsödni, beletesszük az előzőleg megsütött húst. Végül együtt még egyszer felforraljuk.
Ízlés szerint krokettel, párolt rizzsel vagy sült burgonyával kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.