A megmosott és szárazra törölt csirkemelleket megtisztítjuk, majd kockára vágjuk. A csirkemellkockákat megforgatjuk a lisztben, majd a felforrósított olajon addig sütjük, amíg a lisztes kéreg szép aranybarna sül. Egy kevés sóval és borssal ízesítjük (a legjobb a frissen őrölt), és néha megkeverjük, hogy ne égjen le.
A sütés vége előtt hozzáöntjük a fehérbort, majd amikor már szép színe van a húsnak, ráöntjük a tejszínt, illetve hozzáadjuk a mustárt és a tárkonyt. Sűrű kevergetés mellett addig forraljuk, amíg a tejszín kicsit besűrűsödik.
Köretnek rizst vagy kuszkuszt kínálunk hozzá.
Megjegyzés
Gyorsan elkészül és pompás íze van. Baráti összejöveteleken tárcsán is szoktuk készíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.