Az élesztőt kevés cukros tejbe felfuttatjuk, majd a többi hozzávalóval együtt jól összegyúrjuk, letakarjuk, meleg helyre tesszük, és a duplájára kelesztetjük.
Ha megkelt, liszetezett gyúródeszkára tesszük, és téglalap alakúra nyújtotjuk. A hosszabbik felét bevagdossuk kb.2 centinként, kb. 10-12 cm hosszan. A megmaradt részre rákenjük a tejszínes tormát, rászórjuk a főtt sonkát, és az egészet feltekerjük.
Karikát készítünk belőle, úgy, hogy a bevagdosott rész belül legyen. Az egészet lekenjük felvert tojással hagyjuk kb. 30 percet kelni, majd 180 fokra előmelegített sütőben - kb. 30-35 perc alatt - aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.