A sajtot két nejlon zacskóba tesszük, a külső zacskón átszúrunk egy fakanalat és lobogó vízbe lógatjuk, kb. 30 - 35 percig főzzük.
Ezalatt a zöldhagymát és a zöldpetrezselymet megmossuk, és apróra vágjuk. A tojásokat összeturmixoljuk, hozzákeverjuk a majonézt, a sajtkrémet, a mustárt, a felaprított zöldeket, majd megsózzuk és megborsozzuk.
A sajtot még melegen lisztezett deszkára tesszük és téglalap alakúra sodorjuk. Azonnal beborítjuk a baconszeletekkel, majd rákenjük a zöldhagymás tojáskrémet és feltekerjük.
Alufóliába csomagoljuk és hűtőben állni hagyjuk. Pár óra múlva szeletelhető.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.