A zsemlék tetejét levágjuk, a belsejüket kikaparjuk.
A vajat megolvasztjuk, elkeverjük benne a snidlinget, a rozmaringot, a petrezselymet, majd megkenjük vele a zsemlék belsejét. A bacont felszeleteljük, a zsemle belsejébe szórjuk. A sajtot lereszeljük és rászórjuk a baconre.
A tojásokat óvatosan felütjük és a zsemle közepébe öntjük. A töltött zsemléket sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük és 180 fokra előmelegített sütőben 15-18 percig sütjük, attól függően, hogy a tojássárgáját mennyire szeretnénk megsütni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.