A hagymát meghámozzuk, és apróra kockázzuk. Felforrósítjuk az olívaolajat egy lábasban, és üvegesre pároljuk rajta a hagymát. A tököt lereszeljük nagy lyukú reszelőn, megsózzuk, kicsit kinyomkodjuk a levét, majd a hagymához adjuk. Közben sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
A kaprot megmossuk, lecsepegtetjük, megszárítjuk konyhai papírtörlőn, majd a felét összekötözzük konyhai zsineggel, és a tökhöz adjuk. Lefedjük, és puhára pároljuk a tököt, közben néhányszor átkeverjük.
A főzelékhez keverjük a paprikát. A megmaradt kaporból félreszünk 1-2 szálat a tálaláshoz, a többit finomra aprítjuk, és a tejfölhöz forgatjuk. Végül a főzeléket a kapros tejföllel tálaljuk kaporlevéllel díszítve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.