A burgonyát héjában megfőzzük. Közben a hagymát apróra kockázzuk, a fokhagymát finomra vágjuk. A hagymakockát egy kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a darált húst, és kevergetve fehéredésig pirítjuk. Összeforgatjuk a paradicsompürével, egy kicsit megkapatjuk, majd felöntjük egy nagy löket vörösborral. A fokhagymával, valamint ízlés szerint rozmaringgal fűszerezzük, végül beforraljuk és megsózzuk, megborsozzuk.
A leszűrt burgonyát meghámozzuk, és még forrón áttörjük. Kikeverjük a tejjel, a vajjal és a parmezánnal, majd megsózzuk, megborsozzuk. A letisztogatott gombák tönkjét kitörjük. A kalapokat megtöltjük a fasírtmasszával, és rákanalazzuk a krumplipürét. Végül a töltött gombafejeket a 200 fokra előmelegített sütő középső részében készre sütjük kb. 10 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.