Egy serpenyőben olívaolajon megdinsztelem az apróra vágott hagymát, fokhagymát, hegyes paprikát, chili paprikát, ráteszem a darált húst, együtt dinsztelem tovább. Átrakom egy keverőtálba. A serpenyőben megpirítom előbb a darabolt gombát, majd a rizst, és a húshoz adom. Ráütöm a tojást, fűszerezem, összekeverem.
A karalábét megmosom, félbevágom. Mivel elég zsenge, nem hámozom meg, a leveleit, szárát félreteszem.
A karalábét kivájom, a forgácsokat félreteszem. A karalábékat megtöltöm, egy nagy levélbe is teszek tölteléket, beleteszem egy magas serpenyőbe, mellé a forgácsokat, és a darabolt szárakat. Fűszerezem, belemorzsolom a leveskockákat, öntök rá vizet, és fedő alatt lassan főzöm.
Amikor már majdnem puha, hozzáadom a csíkokra vágott leveleket, és öntök rá tejet. Kis idő elteltével kiveszem a karalábékat. Egy serpenyőben vajon rántást készítek, adok hozzá tejszínt és levet, és ezt a karalábé levéhez keverem. Rádobom az aprított petrezselymet. Visszateszem a karalábékat és felrottyantom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.