A tojásokat habosra keverjük a tejjel, az olívaolajjal és a szódavízzel. Hozzáadjuk a finomra darált zabpelyhet 1 csipet sóval együtt, azután letakarva 30 percig pihentetjük az így kapott masszát.
Ha a tészta túl sűrű, egy kevés szódavízzel hígitjuk. Vékonyan kikenünk olívaolajjal egy palacsintasütőt, és 8-10 db palacsintát kisütünk benne a szokott módon.
A töltelékhez a tojásokat keményre főzzük, azután hideg vízzel leöblítjük őket, és hagyjuk kihűlni. Azután mindet meghámozzuk, és botmixerrel krémesre törjük a lecsepegtetett tonhallal, a mustárral, a citromlével és 1 csipet sóval. Végül beleforgatjuk a felaprított petrezselymet. A keveréket a palacsintákra simítjuk, és fektekerjük vagy kétszer félbehajtjuk őket. Saláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.