A meghámozott zellert és burgonyát felkockázzuk és fazékba dobjuk. Felöntjük az alaplével, megborsozzuk, és fedő alatt, gyenge tűzön főzzük a forrástól számított 20 percig.
A főzőlét leöntjük, és a fazékban maradt zöldségeket krumplinyomóval összetörjük. Belekeverjük a vajat és a reszelt tormát, megsózzuk, megborsozzuk, és áttesszük egy tálba. Zeller- vagy petrezselyemlevelekkel díszítjük, és sültek köreteként kínáljuk.
A tormát felhasználás előtt reszeld le, mert állás közben gyorsan veszít az erejéből. Szórhatsz belőle a kész püré tetejére is, ha kedveled a csípőset.
Friss torma helyett 4 tk üveges reszelt tormát keverhetsz a pürébe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.