A zellert, a répát és a pórét megtisztítjuk, majd mindet felcsíkozzuk vékonyan.
Felforrósítunk 3 ek olajat egy vastag falú serpenyőben, majd 3 percig pirítjuk a zöldségeket. Megsózzuk, -borsozzuk, majd meghintjük a liszttel, és lepirítjuk. Felöntjük a tejjel, majd felkapargatjuk a leragadt részeket. 1 percig forraljuk, majd hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet.
Egy tepsit kiolajozunk, és belesimítunk egy réteslapot. Ugyanígy eljárva rétegezünk egymásra 5-6 réteslapot.
A tésztán elosztjuk a zöldséget, majd rárétegezzük a megmaradt, olajjal átkent réteslapokat. 170 fokra előmelegített sütőben 25–30 percig sütjük. Szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.