Kivajazzuk egy kb. 16 cm átmérőjű (kisebb) tortaforma alját, és beszórjuk liszttel.
A tejszínt felmelegítjük, de nem forraljuk, feloldjuk benne a csokoládét, és két órára behűtjük. A sütőt előmelegítjük 180 fokra (gázsütő 2. fokozat).
A tojásokat kettéválasztjuk. A lisztet összekeverjük a sütőporral és a kakaóval. A cukrot, a vaníliás cukrot habosra keverjük a tojássárgájákkal. A fehérjét kemény habbá verjük. A lisztes keverékkel felváltva a cukros krémbe keverjük.
A masszát a formába simítjuk, és a sütőben kb. 20 percig sütjük. Hagyjuk kihűlni.
A csokoládés tejszínt a kézi robotgéppel 10 percig habosra verjük. A tortát vízszintesen kettévágjuk, és megkenjük a krém felével. Összeillesztjük a tortát, és a maradék krémet a tetejére és az oldalára kenjük.
A tortát bőségesen megszórjuk csokoládéforgáccsal, és friss gyümölcsökkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.