Egy kb. 28x24 cm-es tepsit kivajazunk, és kibéleljük sütőpapírral. A sütőt előmelegítjük 170 fokra.
A tésztához összekeverjük a durvára vágott diót (vagy mogyorót) és a lisztet. A tojásokat egy nagy keverőtálban egy csipet sóval és a porcukorral kézi habverővel habosra keverjük.
A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk. A vajat addig melegítjük egy kis edényben, amíg habzani kezd. Lassan az olvadt csokoládéhoz keverjük, és kevergetés mellett kb. 40 fokosra hűtjük.
A vajas-csokoládés masszából 3 evőkanálnyit keverünk a tojásos keverékbe, majd egy spatulával beleforgatjuk a többit is, majd apránként hozzáadjuk a liszt-dió/mogyoró keveréket is. Az elkészült tésztát az előkészített tepsibe öntjük, és 10 percre az előmelegített sütőbe toljuk.
Atúrótöltelékhez alaposan összekeverjük a hozzávalókat, majd szabályos elrendezésben halmokat kanalazunk az elősütött tészta tetejére. Visszatoljuk a sütőbe, és további 25-30 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.