A levesben főtt zöldségeket leturmixolom egy kevés levessel. Egy lábosba teszem, adok hozzá mustárt, hozzáteszem a babérleveleket, sózom, borsozom és együtt főzöm 5 percig. Ezután simára keverem a tejfölt, beleöntöm és jól összeforralom.
A zsemlegombóchoz a zsömléket kockára vágom, sütőben aranybarnára pirítom.
A hagymát kockára vágva a zsíron megpirítom, hozzáteszem az aprított petrezselyemzöldet, majd a zsömléhez keverem.
A lisztből, tojásból és vízből tésztát keverek, összekeverem a hagymás, petrezselymes zsömlekockákkal, sózom, borsozom.
Vizes kézzel gombócokat formálok, bő sós vízben kifőzöm. Ha készítünk hozzá húst, a mártást ráteszem, a gombócokat mellé teszem és együtt tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.