A nyúlcombot megtisztítjuk, a vöröshagymát és a répákat megpucoljuk és felszeleteljük, a burgonyafánkhoz félretett burgonyát megpucoljuk.
A nyúlcombot sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőben aranybarnára pirítjuk mindkét oldalát a vajon.
A nyulat kivesszük a serpenyőből, majd cukrot karamellizálunk benne. Ha karamellszínű a cukor, hozzáadjuk a mustárt és azt is 3-4 percig pirítjuk.
Ezután hozzáadjuk a hagymát, a répákat, a burgonyát, a fehérbort, a babérleveleket, a nyúlcombot és sózzuk, borsozzuk.
Lassú tűzön fedő alatt főzzük, vízzel pótolva a levét, amint burgonya átfőtt, kivesszük és forrón összetörjük egy villával.
Amikor a nyúlcomb megpuhult, kivesszük a nyulat és a babérleveleket, a levét pedig mindenestül a liszttel és a tejföllel leturmixoljuk, majd visszatesszük főzni, visszahelyezve a combokat.
A fánkhoz egy gyorsforralóban az olajat a vízzel és a sóval felforraljuk, majd egy habverővel elkeverjük benne a lisztet és levesszük a tűzről.
A tojásokat egyesével hozzáadjuk a fánkhoz és folyamatosan elkeverjük benne, majd az áttört, forró burgonyát is és a végén sózzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.