A lisztet 20 dkg vajjal elmorzsoljuk, az élesztőt a cukros tejben felfuttatjuk, a tejfölt és a megkelt élesztőt is a tészta közepébe öntjük, hozzáadjuk a sót is és összegyúrjuk.
Vékonyra kinyújtjuk, majd 5 dkg olvasztott vajjal lekenjük és feltekerjük, mint a bejglit. Egy sodrófával ellapítjuk és 20 percig letakarva kelesztjük. 2-szor hajtogatjuk így, kb. 20 percenként.
Végül ujjnyi vastagságúra sodorjuk, tojással lekenjük. Sütőpapíros tepsire sorakoztatjuk, még fél órát kelni hagyjuk, és 200 fokos sütőben aranysárgára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.