Előkészítés: A tésztához a tejet a tojásokkal, a vaníliás cukorral és a vajjal kikeverjük, beleszitáljuk a lisztet, belereszeljük a marcipánmasszát, egy csipet sót adunk hozzá, és alaposan összedolgozzuk. Legalább 20 percig állni hagyjuk. A mélyhűtött gyümölcsöket hagyjuk felengedni.
Elkészítés: A körtét meghámozzuk, megmossuk, kettévágjuk, és magházát kivágjuk. A körtéket megcsepegtetjük kevés citromlével. A mélyhűtött gyümölcsök felét a maradék citromlével és a cukorral pépesítjük, szitán átszűrjük. A szószhoz a vaníliaízű krémport elkeverjük 4 dl (nem 3 dl!) tejjel, és hozzáadjuk a tojáslikőrt. Felforrósítjuk a vajat. A körtéket megforgatjuk a tésztában, és a forró vajban aranybarnára sütjük. A vaníliaszószt négy tányérba szétosztjuk, rátesszük a körtéket, megszórjuk a maradék gyümölccsel, és ráöntjük a gyümölcspürét
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.