Daraboljunk fel 2-2 db burgonyát, sárga- és fehérrépát, valamint 1/2 db zellert. Szeleteljünk fel 15 dkg vargányát, és pároljuk meg 5 dkg vajon. Néhány szeletet tegyünk félre a díszítéshez.
Tegyük az edénybe az összes zöldséget, szórjuk meg 1 tk őrölt köménnyel, és pirítsuk együtt néhány percig. Öntsük fel 1,5 l vízzel, sózzuk meg, és főzzük 1 órán keresztül.
Ha elkészült, turmixoljuk össze, és szűrjük át egy másik lábosba. Adjunk hozzá 2,5 dl tejszínt, ízesítsük sóval, 1 tk ecettel, és melegítsük át. Kockázzunk és pirítsunk kenyeret, és aprítsunk fel 3 szál kaprot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.