A mirelit tésztát kiolvasztjuk, és téglalap alakúra nyújtjuk. Hagyjuk kicsit pihenni, ameddig elkészítjük a tölteléket.
A túrót az egyik tojássárgájával, kristálycukorral, vaníliás cukorral és búzadarával jól összedolgozzuk. (A búzadara azért szükséges a töltelékbe, hogy a sütés közben a túróból kicsapódó nedvességet felszívja, és ne ázzon el a rétestészta.)
A tésztára halmozzuk a tölteléket, feltekerjük, a második tojást felverjük, és megkenjük vele a tetejét.
180 fokra előmelegített sütőben, zsiradékkal kikent tepsibe téve, 25-30 perc alatt, ropogósra sütjük a süteményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.